martes, 31 de diciembre de 2013

PREZI



INTRODUCCIÓ
Fa molts anys que les presentacions orals van començar a comptar amb el suport de la tecnologia per poder complementar i ampliar allò que s'estava exposant. 
El més utilitzat fins ara era un programa d'Office conegut com a Power Point i poc a poc va anar cobrant més importància la presentació que no el contingut del que es parlava. 


QUÈ ÉS I QUAN VA COMENÇAR PREZI?
Prezi és un programa que ens permet fer presentacions audiovisuals via online. Es distingeix d'altre programes per la seva interfície d'usuari amb zoom, que permet als usuaris disposar d'una visió més apropada o més allunyada de la zona de la presentació. 

Va aparèixer a l'abril del 2009 a Budapest i el seu creador va ser Peter Arvai. Aquest, tenia la intenció de crear un programa "editor" perquè qualsevol persona pogués desenvolupar les seves presentacions. 


OPCIONS QUE OFEREIX

Permet adjuntar imatges, videos i mapes conceptuals amb la intenció de complementar i donar soport a les presentacions. 








Amb aquesta opció tenim la posibilitat d'escollir l'estètica que volem que la nostre presentació tingui i els conceptes que volem englobar i els que no. 
A continuació toca escollir l'orde que volem que la nostre presentació tingui. Com he explicat anteriorment, depenent de si volem englobar una serie de conceptes o no, utilitzarem un parentesi, un cercle o una altre forma. 






Per acabar la presentació tenim la opció d'afegir detalls com són les fleches, triangles, quadrats... etc. amb la intenció de deixa més clar allò que volem expossar i per ajudar a establir un ordre a la nostre presentació. 








A continuació comparteixo un video que us ajudarà a resoldre aquells dubtes que us hagin pugut sorgir i a coneixer millor aquesta gran eina anomenada PREZI

No hay comentarios:

Publicar un comentario